Тут ми розкажемо чому каміння для віскі - це круто, чому стеатитове каміння - кращий вибір і чим лякає гранітне.

Ми активно використовуємо камені для охолодження напоїв в подарункових наборах. Це незвичайний подарунок, застосування якому зможуть знайти всі. Що цікаво, камені також можна використовувати для підтримки температури теплих напоїв, наприклад, чаю або кави, і насолоджуватися ними довше.

Найбільш часто камені використовують для охолодження віскі. Тому зупинимося на цьому моменті детальніше.

Оптимальна температура вживання віскі становить 18-20 . Ця температура сприяє розкриттю всього букета ароматів і смаків благородного напою. При кімнатній температурі (вище 20 градусів) в віскі сильно відчувається спирт, а охолоджувати його за допомогою кубиків льоду або холодильника неправильно. У такій спосіб він буде переохолоджений, а при низькій температурі масла згущуються, і віскі втрачає свій аромат і благородний смак. Лід, крім того, тане і розбавляє напій.

Робимо висновок з вищесказаного: щоб максимально розкрити смак хорошого віскі, його потрібно охолодити за допомогою спеціальних каменів.

Камені для віскі красиво виглядають і всім подобаються. Ось чому камені для віскі купити на подарунок - це крута ідея.

      

Як вибрати камені для віскі?

Кращий вибір - це камені зі стеатиту. Стеатит - натуральний «харчовий» матеріал, абсолютно безпечний для здоров'я. Він не пористий, не вбирає в себе запахи і речовини, не вступає в хімічну реакцію з напоями. Стеатитові камені для віскі - камені багаторазового використання. Стеатит - м'який камінь, на дотик як віск, він не пошкодить стакан.

При виборі каменів для віскі важливо не переплутати стеатитові камені з гранітними. Граніт заслужив погану славу через свої радіоактивні властивості, обумовлені вмістом торію, урану та інших радіоактивних елементів. Використання граніту з продуктами харчування не рекомендується.

Як відрізнити гранітні камені від стеатітових?

На дотик стеатитові камені для віскі гладкі і здаються м'якими, немов віск або мило. Якщо чимось гострим провести по стеатитовому каменю, з'явиться слід, чого не відбудеться з твердим гранітом. Стеатитові камені щільні і мають непористу структуру, на відміну від пористого граніту, який вбирає сторонні смаки і запахи.

Як використовувати камені для віскі?

1. Промити теплою водою.

2. Покласти в морозильну камеру на 2 години.

3. Використовувати для охолодження напоїв в пропорції: 3-4 камінці на порцію віскі 50 мл.

Камінням можна охолоджувати й інші напої, наприклад,  вино або шампанське. Камені тримають напій охолодженим протягом 40 хвилин.

Після використання промийте камені теплою водою. Зберігайте в холодильнику.

   

Отже, підіб'ємо підсумки. Камені для віскі купити на подарунок - хороша ідея цікавого і практичного подарунка. Вибирати варто вироблені в США стеатитове камінняі, яке відрізняється високою якістю і безпекою для здоров'я. Саме таке каміння для віскі з США з сертифікатом якості ви можете купити в магазині подарунків ХЕПІ ФЕЙС в складі подарункових наборів або окремо.

В наявності набори по 9 штук та по 16 штук в упаковці з мішечком для зберігання і без. Упаковка – стильна картонна або деревяна.

За вашим бажанням зробимо особисте гравіювання на деревяній коробці або на самих камінцях.

 

Якщо у вас залишилися питання, пишіть нам в коментарях або ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ.